Disclaimer

Deze disclaimer geldt op alle producten en diensten aangeboden op premiumzelfzorg.nl en mag ten alle tijden zonder vermelding en/of opgaaf van reden worden aangepast

1.1. Het handelen met de producten of in de producten die hier of ergens anders worden aangeboden is volledig op eigen risico.

1.2. Elk individu of voorwerp in de community van premiumzelfzorg.nl zijn niet aansprakelijk voor gemaakte kosten in welke vorm dan ook.

1.3. premiumzelfzorg.nl is niet aansprakelijk voor het verschaffen van foutieve entreecodes (bijvoorbeeld: presale codes) echter zullen alle meewerkenden van premiumzelfzorg.nl er alles aan doen hier goed in te ondersteunen.

1.4. premiumzelfzorg.nl is niet aansprakelijk voor het verschaffen van foutieve links in welke vorm dan ook, echter doet premiumzelfzorg.nl er alles aan hier juiste informatie over te verschaffen.

1.5. premiumzelfzorg.nl is niet aansprskelijk voor onverkochte tickets op welke manier dan ook, blijf je ermee zitten dan is dat niet onze verantwoordelijkheid.

Legaal

2.1.Het flippen van tickets is legaal in nederland echter is dit alsnog geheel op eigen risico.

2.2. In een aantal landen is het flippen van tickets illegaal, u moet zelf nagaan of dit in uw geval van toepassing is.

 

Diensten

3.1. Het enige wat wij leveren zijn de alerts, de alerts zijn tips over welke tickets je het beste kan kopen, hier kunnnen geen rechten aan verbonden worden